uavhengig leverandør av industrifiltre

om filterserve
bullet

Vi er en uavhengig aktør som har levert filtreringsprodukter og tilknyttede produkter i over 35 år. Selskapet har opparbeidet seg et godt rykte som stadig brer om seg, og er kjent for å tilrettelegge prosesser i forhold til kundens nøyaktige behov. Vi er den fremste uavhengige leverandøren i vårt slag i Storbritannia, og vi har bred erfaring med leveranser til all slags industri, deriblant innen olje, gass, romfart, fagingeniør- og ingeniørvirksomhet.

Vi er fortsatt uavhengige, men har etablert gode samarbeidsforhold med de største selskapene innen filtreringsproduksjon for at kundene skal få den objektivt sett beste løsningen og produktutvalget.

I 1991 åpnet vi en avdeling i Aberdeen og utvidet dermed nivået på tjenestene/leveransene for nye og eksisterende kunder i Skottland og Skandinavia.

I 1996 åpnet vi en ny avdeling i Deeside-regionen i Nord-Wales, noe som ytterligere styrket selskapet i olje- og gassektoren i det nordvestlige Storbritannia.

Den siste avdelingen ble åpnet i 2004 i Lille i Frankrike. Beliggenheten gjør at vi lettere kan dekke behovene til våre kunder i Europa.

Vi arbeider hele tiden for å utvikle og øke vår evne til å distribuere markedsledende filtermerker over hele verden.

industrial photographs
uk site french sitenorwegian site dutch site german siterussian site