produksjon av filterprodukter

power plant bulletstrainere

Vi kan produsere silkurver, siler og provisoriske strainere fra 1/4" opptil 8" og over. I noen tilfeller kan vi også reparere produkter.

Vi kan levere store volumer og produsere enkeltgjenstander etter mål. Typiske bruksområder er filtrering av vann, naturgass og drivstoff.

bulletlyddempere

Lyddempere produseres etter kundens spesifikasjoner. Vi har fagfolk på huset som bidrar med design og løsing av eventuelle problemer. Vi leverer reaktive og passive utforminger i liten (normalt 1/4² BSP) til stor størrelse (normalt DN 200 - 300 flens).

Typiske bruksområder er stempel- og skruekompressorer, blåsere, hydrauliske ventilasjonsåpninger og vifter.

bulletluftinntaksfiltre

Luftinntaksfiltrene er produsert med slitefaste, værbestandige kapslinger og et stort filtreringsområde som gir lang levetid. Vi kan også levere luftinntaksfiltre i rustfritt stål. Størrelsene går fra liten (normalt 1/4² BSP) til stor (normalt DN 200 - 300 flens).

Typiske bruksområder er stempel- og skruekompressorer, motorer, verksteder, blåsere, hydrauliske ventilasjonsåpninger og vifter. De brukes også i fabrikker, kraftverk og i sementindustrien.

uk site french sitenorwegian site dutch site german siterussian site

Filterserve er den største uavhengige leverandøren av filtrering i Storbritannia.

Vi har egne produksjonsanlegg der vi produserer en rekke filterprodukter.

Vi utfører blant annet trykking, sveising (MIG, TIG og punktsveising), slaglodding, giljotinskjæring, sirkelskjæring og plasmaskjæring.

Vi kan også produsere kullfiltre og har konverteringsutstyr på stedet.

På den måten kan vi også skreddersy design- og konstruksjonstjenester for en lang rekke produkter i mange markedssegmenter.

manufacturing@filterserve.com