onafhankelijk bedrijf voor industriŽle filtratie

Over Filterserve
bullet

Wij leveren al meer dan 35 jaar onafhankelijk filtratie- en aanverwante producten. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd en staat in brede kring bekend om de professionele manier waarop tot in de puntjes aan de hoge eisen van de klant tegemoet wordt gekomen. We zijn de toonaangevende onafhankelijke leverancier van dit soort in het Verenigd Koninkrijk en het bedrijf heeft een ruime ervaring in de levering aan allerlei sectoren in de industrie, waaronder olie, gas, ruimtevaart alsmede speciale en algemene bouwkunde.

Met behoud van onze onafhankelijkheid hebben we sterke relaties weten op te bouwen met de grote filterproducenten, zodat we onze klanten onbevooroordeeld de beste oplossingen en producten kunnen aanbieden.

In 1991 hebben we een vestiging geopend in Aberdeen, waardoor we onze klanten in Schotland en Scandinavië beter kunnen bedienen.

In 1996 hebben we een vestiging geopend in de Deeside-regio in het noorden van Wales, waardoor we onze positie in de olie- en gassector in het Noordwesten van het Verenigd Koninkrijk hebben verstevigd.

De meest recente vestiging die we hebben geopend is in Rijsel, Frankrijk (2004) en vanuit deze toplocatie kunnen we aan de vraag van onze klanten op het vasteland van Europa voldoen.

We breiden voortdurend onze mogelijkheden uit in de distributie van toonaangevende merken voor alle elementen van filtratie over de hele wereld.

industrial photographs
uk site french sitenorwegian site dutch site german siterussian site