filterproducten

power plant bulletZeven

We kunnen filterkorven, zeven en tijdelijke zeven maken van 1/4 inch tot 8 inch of meer. We kunnen waar mogelijk ook het vlechtwerk van de zeven repareren.

We kunnen zowel standaard artikelen in bulk leveren als op zichzelf staande, speciaal op uw specificaties vervaardigde items leveren. Kenmerkende toepassingen betreffen onder meer de verwerking van water, aardgas en brandstoffen.

bulletGeluiddempers

Geluiddempers worden vervaardigd op basis van uw specificaties. We beschikken over de kennis in huis om u te helpen met het ontwerp en met het oplossen van problemen. We leveren op verzoek ontwerpen reactieve of passieve geluiddempers van klein (meestal 1/4 inch BSP) tot groot (meestal flens DN 200 - 300).

Kenmerkende toepassingen zijn zuiger- en schroefcompressors, aanjagers, hydraulische ventilatie-openingen en ventilatoren.

bulletLuchtinlaatfilters

Onze luchtinlaatfilters worden vervaardigd van duurzaam, weerbestendige behuizingen en een groot filtratie-oppervlak, zodat ze lang meegaan. Roestvast stalen luchtinlaatfilters zijn ook beschikbaar. De afmetingen variëren van klein (meestal 1/4 inch BSP) tot groot (meestal flens DN 200 - 300).

Kenmerkende toepassingen zijn zuiger- en schroefcompressors, motoren, werkplaatsen, aanjagers, hydraulische ventilatie-openingen en ventilatoren. Ze worden ook gebruikt in fabrieken, energiecentrales en de cementindustrie.

uk site french sitenorwegian site dutch site german siterussian site

Filterserve is de vooraanstaande onafhankelijke leverancier van filtratie-toepassingen in het Verenigd Koninkrijk.

We beschikken over de faciliteiten om zelf een aantal filterproducten te maken.

Met onze faciliteiten kunnen we onder andere metaal forceren, lassen (MIG-lassen, TIG-lassen en puntlassen), hardsolderen, guillotineren, cirkelsnijden en plasmasnijden.

We maken ook koolstoffilters en kunnen in eigen huis filtermateriaal converteren.

Hierdoor kunnen we u op maat gemaakte ontwerpen en producten bieden voor een groot aantal artikelen in verscheidene marktsectoren.

manufacturing@filterserve.com